Skolplattformen Stockholm / Stockholms Stad Stoppar Oppna Skolplattformen Den Alternativa Appen For Stockholms Kritiserade Skoltjanst Feber Samhalle - Skolplattformen i grundskolan >> stockholms stads vision.

Skolplattformen Stockholm / Stockholms Stad Stoppar Oppna Skolplattformen Den Alternativa Appen For Stockholms Kritiserade Skoltjanst Feber Samhalle - Skolplattformen i grundskolan >> stockholms stads vision.. Visionen är att skolplattformen ska vara ett digitalt hjärta för stockholms stads skolverksamheter. Filmen förklarar hur vårdnadshavare till barn och elever i stockholm stads kommunala verksamhet. Skolplattformen är en ny gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor. Skolplattformen ersätter de tidigare systemen skolwebben och fronter. Klicka här för att för att få information om skolplattformen.för att logga in på skolplattformen skriv in:

Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Klicka här för att för att få information om skolplattformen.för att logga in på skolplattformen skriv in: Vi kommer att successivt fylla skolplattformen med allt mer innehåll. I skolplattformen planerar och delar pedagoger , elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan.

Skolplattformen Sodra Angby Skola
Skolplattformen Sodra Angby Skola from sodraangbyskola.stockholm.se
Stockholms stads webbsida ändra dina kontaktuppgifter. Sedan hösten 2018 sker all vår kommunikation med elever och vårdnadshavare via skolplattformen. Alla skolor kommer att gå över till den nya skolplattformen. Det gäller både i undervisningen och i kommunikationen mellan elever, vårdnadshavare och personal. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor. Guide skolplattform för elev mobil. Logga in på skolplattformen som vårdnadshavare. Komma i kontakt med support för skolplattformen.

Under hösten 2018 införs de sista delarna i skolplattformen.

Klicka här för att för att få information om skolplattformen.för att logga in på skolplattformen skriv in: Guide skolplattform för elev mobil. Skolplattformen är en ny gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor. Skolplattformen kommer att ersätta flera gamla system med nya, skolformsövergripande system som förenar pedagoger, vårdnadshavare och cirka 140 000 barn, elever och studenter på stockholms stads 1200 skolor och förskolor. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Startsidan på skolplattformen är anpassad för dig. I skolplattformen får du information om ditt barns skolgång direkt i din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Komma i kontakt med support för skolplattformen. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads samtliga skolformer: Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads förskolor och skolor. Visionen är att skolplattformen ska vara ett digitalt hjärta för stockholms stads skolverksamheter. Skolplattformen nås via följande webbadress: Support skolplattformen för elever och vårdnadshavare.

I skolplattformen får du information om ditt barns skolgång direkt i din mobiltelefon, dator eller surfplatta. I skolplattformen informerar, planerar och delar pedagoger med sig av det som sker i skolan. Från och med höstterminen 2018 kommer du att få tillgång till den. Support skolplattformen för elever och vårdnadshavare. Du kan ta del av dokumentation av ditt barns elevutveckling som uppdateras en gång per termin i de ämnen ditt barn har haft undervisning i.

Skolborgarradet Kraver Utredning Av Hela Skolplattformen Svt Nyheter
Skolborgarradet Kraver Utredning Av Hela Skolplattformen Svt Nyheter from www.svtstatic.se
Vårdnadshavare, elever och medarbetare har olika sätt att logga in till skolplattformen. Här kan du läsa mer om innehåll, inloggning, se. Det gäller både i undervisningen och i kommunikationen mellan elever, vårdnadshavare och personal. Skolplattformen ersätter de tidigare systemen skolwebben och fronter. Under höstterminen 2018 kommer de sista delarna av skolplattformen på plats och plattformen uppdateras då med nya funktioner. I skolplattformen får du information om ditt barns skolgång direkt i din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor. Sedan augusti 2018 har vi nu skolplattformen som kommunikation med vårdnadshavare.

Hur inloggning ska ske är beslutat i stockholms säkerhetspolicy.

Vi kommer att successivt fylla skolplattformen med allt mer innehåll. Stockholms stads webbsida ändra dina kontaktuppgifter. Support skolplattformen för elever och vårdnadshavare. Lärare och andra på skolan, till exempel rektor, publicerar information där. Skolplattformen ersätter de tidigare systemen skolwebben och fronter. I skolplattformen planerar och delar pedagoger , elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Det gäller både i undervisningen och i kommunikationen mellan elever, vårdnadshavare och personal. Där kommer all information som rör ert barn och skolan att finnas. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholm stads förskolor och skolor. Skolplattformen finns också för vårdnadshavare. Guide skolplattform för elev mobil. Skolplattformen ersätter från höstterminen 2018 skolwebben. En viktig del av detta är skolplattformen.

Sedan hösten 2018 sker all vår kommunikation med elever och vårdnadshavare via skolplattformen. Skolplattformen kommer att ersätta flera gamla system med nya, skolformsövergripande system som förenar pedagoger, vårdnadshavare och cirka 140 000 barn, elever och studenter på stockholms stads 1200 skolor och förskolor. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads samtliga skolformer. Använd gärna manualer som hjälp för hur du använder skolplattformen. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholm stads förskolor och skolor.

Skolplattformen Stockholm Apps 148apps
Skolplattformen Stockholm Apps 148apps from is3-ssl.mzstatic.com
Skolplattformen kommer att ersätta flera gamla system med nya, skolformsövergripande system som förenar pedagoger, vårdnadshavare och cirka 140 000 barn, elever och studenter på stockholms stads 1200 skolor och förskolor. En viktig del av detta är skolplattformen. Alla skolor kommer att gå över till den nya skolplattformen. Visionen är att skolplattformen ska vara ett digitalt hjärta för stockholms stads skolverksamheter. Där kommer all information som rör ert barn och skolan att finnas. Kungsholmens grundskola ligger långt fram inom digitalisering i skolan. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och få överblick över det som händer i skolan. Skolplattformen ersätter från höstterminen 2018 skolwebben.

Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads förskolor och skolor.

Du kan ta del av dokumentation av ditt barns elevutveckling som uppdateras en gång per termin i de ämnen ditt barn har haft undervisning i. Nu är stockholms skolor i gång med skolplattformen. Från och med höstterminen 2018 kommer du att få tillgång till den. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Under hösten 2018 införs de sista delarna i skolplattformen. Vi kommer att successivt fylla skolplattformen med allt mer innehåll. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor. Skolplattformen nås via följande webbadress: Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor. Hur inloggning ska ske är beslutat i stockholms säkerhetspolicy. Därefter kommer de nya delarna fyllas successivt med innehåll. Sedan hösten 2018 sker all vår kommunikation med elever och vårdnadshavare via skolplattformen. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan.

Posting Komentar

0 Komentar